OBMOČNI POLICIJSKI SINDIKAT GORENJSKE

Apartma OPS Gorenjske – razpis za članice in člane

Zaradi večjega povpraševanja o razpoložljivosti apartmaja št. 44 v Termah Čatež v času zimskih šolskih počitnic (od 16.2.2018 do 4.3.2017) objavljamo razpis, na katerega se lahko prijavite članice in člani OPS Gorenjske.

Cenik, kontakti, prijavnica in pogoji najema so že objavljeni na teh spletnih straneh. Rok zbiranja prijav je 29.1.2018. Prednost pri prijavi ima najprej članica ali član, ki bo želel/a bivati več dni, nato tisti, ki bo prej poslal prijavo.

Po koncu zbiranja prijav boste predvidoma 29.1.2018 ali 30.1.2018 (glede na vrstni red) prejeli ponudbo ali obveščeni o možnosti koriščenja apartmaja v drugih terminih.

Posebno opozorilo: V letošnjem letu smo vam omogočili minimalno ceno nastanitve (20 EUR/nočitev za dve odrasli osebi, otroci brezplačno), da bi vam lahko še bolj približali bivanje v našem apartmaju. Ostale stroške si določate sami. Če želite cel dan preživeti na kopališču, lahko na recepciji apartmajev kupite vstopnice po ugodnejši ceni, sicer pa jih kupite pred vstopom v Termalno riviero le toliko kot jih potrebujete in le za čas, ko bi se dejansko kopali v termalnih vrelcih in si tako še dodatno znižate stroške vašega dopusta, prihranjena sredstva pa namenite za obisk drugih atrakcij za otroke in odrasle v neposredni bližini.

Nekaj prostih terminov je še tudi v obdobju pred 16.2.2018, lahko pa se tudi že zdaj prijavite za bivanje po 4.3.2018. Ker si rezervacijo bivanja zagotovite glede na čas prijave (kdor se prej prijavi, ima prednost), pohitite, da ne zamudite odlično priložnost bivanja v našem udobnem in urejenem apartmaju!