Velike laži malega Gorenaka

Dragi člani, sodelavci, prijatelji.

Ob napovedi stavke zaposlenih v policiji smo se zavedali, da bomo postali tarča žalitev, diskreditacij in manipulacij s strani politične oblasti. No, v dneh po napovedi stavke smo postali celo tarča politično sindikalnih intrig, pri čemer prednjačijo predvsem nekateri obrobni mediji in odsluženi policijsko politični kadri. 

Kot prvi primer takšnega zavajanja vam v nadaljevanju objavljamo zapis državnega sekretarja v Kabinetu predsednika Vlade Republike Slovenije oz. vladnega pisuna, Vinka Gorenaka. O avtorju zapisa ne bomo izgubljali besed.

http://www.vinkogorenak.net/2020/12/24/policijski-sefibodo-stavkali-terenski-policisti-pa-ne/http://www.vinkogorenak.net/2020/12/24/policijski-sefibodo-stavkali-terenski-policisti-pa-ne/

Njegov zapis smo na našo stran preselili zato, ker sicer izjemen demokrat in borec za svobodo misli in govora na svoji strani ne objavlja komentarjev, ki mu v razmišljanju in dejstvih niso enaki. Verjamemo, da je to zgolj posledica tehničnih težav, zato mu bomo pomagali in njegov zapis pokomentirali na naši spletni strani.

Dragi člani, sodelavci, prijatelji. Izpovejmo NAŠO RESNICO!