ZAHVALA OB IZVOLITVI ZA PREDSEDNIKA OPS GORENJSKE

Spoštovane članice in člani OPS Gorenjske!

 

23. 2. 2018 sem bil na Skupščini OPS Gorenjske izvoljen za  predsednika OPS Gorenjske. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem članom in članicam OPS Gorenjske, delegatom, ki ste mi dali podporo ter mi zaupali vodenje našega sindikata.

Zavedam se, da z izvolitvijo nisem sprejel samo imena Predsednik ampak veliko obveznost in odgovornost članom OPS Gorenjske, za katere menim, da nam morajo biti na prvem mestu.

V svojem programu sem si zadal cilje, ki vodijo k izboljšanju dela sindikata, k njegovemu napredku, povečanju članstva in kar se mi zdi najpomembnejše k celoviti in še boljši statusni in pravni zaščiti člana OPS Gorenjske, ki bo lahko v vsakem trenutku računal na našo pomoč.

Želim, da me sproti seznanjate z težavami in problemi, ki jih imate v enotah, ter da vaše ideje in predlogi ne ostanejo samo v prijateljskem pogovoru s sodelavci ampak mi jih predstavite ter nato skupaj poizkusimo težave odpraviti, predloge pa realizirati.

S svojim pozitivnim pristopom k sami funkciji in delu predsednika OPS Gorenjske želim, da skupaj stopimo korak naprej, da ohranimo tisto dobro in odpravimo tisto, kar se je pokazalo za slabo.

Nahajamo se tudi v času stavke in samo enotnost nas lahko pripelje do uspeha. Prišel je čas, da se resnično preštejemo, kdo smo, kam gremo in kam spadamo!

Naj bo danes nov dan in z tem nov mejnik v zgodovini OPS Gorenjske.

 

                                                                                                             SAŠO ZELENKO

                                                                                                 PREDSEDNIK OPS GORENJSKE